Carrière

HeidelbergCement Benelux, is een aantrekkelijke werkgever met lokale en internationale loopbaanmogelijkeden in tal van domeinen. Onze bedrijven zijn succesvol als mensen met verschillende vaardigheden samenwerken. Betrokkenheid is een belangrijk element in onze bedrijfscultuur.  Om onze voortrekkersrol binnen onze sector waar te maken,  concentreren wij ons op onze klanten én onze medewerkers. De uitdagingen zijn talrijk en veranderen snel, net zoals de markten waarop wij opereren. Wij rekenen op gekwalificeerde en betrokken medewerkers die initiatief en verantwoordelijkheid nemen om de wereld van morgen mee te bouwen.  

Gebruik uw talenten en uw vaardigheden  om samen met ons oplossingen te vinden voor uitdagingen wereldwijd. Welke functie je ook kiest binnen onze bedrijven, je kunt rekenen op trainingen en ondersteuning.

Stages spelen een belangrijke rol in het ontwikkelen van talent. De HeidelbergCement Groep draagt hier graag aan bij door het aanbieden van diverse stage- en afstudeermogelijkheden. Het is een unieke mogelijkheid om ons beter te leren kennen! Wil je jouw ambities verwezenlijken op technisch en/of management vlak binnen een internationale setting? Dan past ons traineeship goed bij jou.
Lees meer over de stagemogelijkheden bij HeidelbergCement Benelux.