Onze stagemogelijkheden

Heidelberg Materials Benelux is er zeer trots op studenten te kunnen ondersteunen door hen stages aan te bieden. Een stage is een gelegenheid om de wereld van het werk te ervaren en om de theoretische kennis die u tijdens uw studie heeft opgedaan, in de praktijk te brengen.

Alle kandidaten voor een stage moeten goede cijfers hebben, een goede beheersing van het Engels en een goede kennis van MS Office. Uw succes bij ons zal ook afhangen van uw motivatie, uw verantwoordelijkheidsgevoel en uw onafhankelijkheid bij de uitvoering van uw taken.

Of het nu gaat om een stage in het kader van uw studies of om een stage op eigen initiatief, wij kijken uit naar uw sollicitatie. Als u stage wilt lopen in verband met een interessant en belangrijk onderwerp voor uw afstudeerscriptie, nemen wij uw aanvraag graag in overweging.

Bent u geïnteresseerd in een stage bij ons? Wij nodigen u uit om te solliciteren voor onze stages. Als er geen geschikte vacatures zijn, kunt u ons ook een spontane sollicitatie sturen. Idealiter solliciteert u drie tot zes maanden voor de gewenste begindatum.

Uw aanvraag moet bevatten :

  • Uw curriculum vitae
  • Een motivatiebrief
  • Uw academische transcripten en andere relevante certificaten
  • Als u speciale vaardigheden of kennis heeft

Een lonende ervaring

Elk jaar verwelkomen wij studenten om stage te lopen bij onze groep. Een stage duurt meestal tussen drie en zes maanden en is een unieke gelegenheid om betrokken te raken bij de dagelijkse activiteiten van ons bedrijf. Onze stagiairs nemen actief deel aan onze projecten en nemen diverse verantwoordelijkheden op zich. Heidelberg Materials is in de eerste plaats een lonende professionele en menselijke ervaring.

Vragen over onze stages? Neem contact met ons op

Internship at the D&R department?

Internship at the D&R department?